Om UrbanRoots

I 2050 vil der være ni milliarder mennesker i verden. Allerede nu bruger vi halvdelen af den frugtbare landjord på produktion af mad, og dag for dag fældes mere regnskov for at gøre plads til mere. Det er ikke bæredygtigt, og vi bliver nødt til at nytænke måden hvorpå vi producere vores mad, og det kan ikke gå hurtigt nok. Vi ser allerede at der er kommet mere fokus på nye måder at dyrke grøntsager på, og på det vertikale landbrug, og vi ønsker at være en del af denne ændring.

Vi vil i UrbanRoots stræbe efter at dyrke de bedste planter, på en effektiv måde. Vi vil ændre på den traditionelle måde at dyrke landbrug på, og det gør vi ved hjælp af hydro- og aeroponic systemer. Vi har en tilgang der hedder, at det kan altid gøres bedre, så vi bliver ved med at teste og innovere.

Hvad gør vi?

Vi tror i UrbanRoots på at vi skal have mere fokus på lokalt dyrket mad. Vi skal have produktionen af vores mad ind i byen, og måske endnu bedre, ind i hjemmet. Vi arbejder målrettet mod at kunne være en del af den forandring. Vi tilbyder systemer og sæt til hjemmet, da tanken om at folk selv kan forsynes sig med grønt, ville være den optimale løsning. Vi producerer selv grønt til salg på markeder og erhverv og vi tilbyder rådgivning og opsætning af systemer til iværksættere og erhvervsdrivende.

Vores mission er at bringe produktion af grøntsager ind i byen og tættere på køkkenet.

Vi producerer 11 slags forskelligt mikrogrønt til salg på markeder og til erhverv i form af restauranter, cafeer, kantiner og lokale forhandlere. Vi tilbyder sæt til dyrkning af mikrogrønt og spirer i hjemmet. Snart vil det også være muligt at finde krydderurter og bladgrønt produceret af UrbanRoots på markeder i og omkring Aarhus og samtidig i flere restauranter og kantiner. Vi arbejder på at få et større grosystem på markedet, så man også i hjemmet kan dyrke alt fra krydderurter og bladgrønt til tomater og agurker.

TILMELD NYHEDSBREV


Hold dig opdateret i hvad vi laver.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop